Norton ota yhteyttä Suomi  +358-823711365

Asiakaspalvelu Norton Suomi


Kuinka Norton automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä?

 

Haluatko olla osa planeettaa, jossa jokainen on erittäin panostettu teknologiaan ja Internetiin? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on opittava lataamaan ja käyttämään tehokkaita virustorjuntaohjelmia, kuten Norton. Vaikka luulet, että laitteen suojaaminen suojajärjestelmällä ei ole välttämätöntä, olet väärässä.

 

Tämä johtuu siitä, että virukset, haittaohjelmat ja hakkerit voivat nykyään helposti päästä vempaimiin verkon avulla. Tällaisina aikoina, jos laitteesi on varustettu luotettavalla virustentorjuntaohjelmistolla, voit olla rauhassa tietäen, että tietosi suojataan vastaavasti.

 

Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian Norton tuki tiimin ohjauksesta lisätietoja tämän suojaussovelluksen ja sen ominaisuuksien toiminnasta. Yksi parhaista osista tämän ohjelmiston käyttämisessä on, että saat tilata useita lisätuotteita turvallisuuden parantamiseksi tarpeidesi mukaan.

 

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, miten voit ladata ja asentaa huippuluokan virustorjuntaohjelmiston, kuten Nortonin, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Norton tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua tarpeen mukaan. Sinun tarvitsee vain selittää ongelmasi heille, ja he antavat sinulle asiaankuuluvia vinkkejä ja ehdotuksia.

 

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Norton Auto-Renewalin käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

1.    Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Norton suojausohjelma tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
2.    Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kohtaamaasi Oma tili -välilehteä
3.    Saat luettelon uusista vaihtoehdoista. Valitse Omat tilaukset -ruutu
4.    Napauta edessäsi avautuvalla uudella sivulla tuotetta, jonka automaattisen uusimisen haluat poistaa käytöstä.
5.    Löydät liukusäätimen seuraavalla sivulla olevan Automaattinen
uusiminen -välilehden vieressä, siirrä se vasemmalle

 

Voit soita Norton tuki Suomi numeroon, jos haluat lisätietoja.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa Nortonin automaattinen uusiminen käyttöön?